Eu

Port o pentagramă la gât tot timpul. Nu o dau jos când mă cac şi nu pentru c-ar ajuta la digestie, nu o dau jos nici sub duş şi nu pentru că mi se pare că mirosul de rugină e badass, nu o dau jos în faţa bisericii sau dacă port cămeşă.
N-am ajuns în punctul în care, oricât de materialistă aş fi, un căcat de metal să-mi controleze emoţiile. O port pentru că-mi place. Pentru că-n simplitatea simbolului, o stea-ntr-un cerc, reprezintă însăşi perfecţiunea. Mă-ntregeşte din exterior spre interior.

De fapt toate astea-s căcaturi. Sunt adepta satanismului ocult, deseori masochistă şi-mi place tare vorba lu' prietenu' Freddie, aia cu Pain is so close to Pleasure. Şi-o port să se închine babele pentru mine, să mă scuipe cu seminţe ţiganii cărora le atârnă crucile de aur la gât şi mai ales, o port pentru că n-am coaie, dar vreau să par şmecheră şi badass.

Ai ajuns la alineatul ăsta şi n-ai înţeles un căcat din ce mănânc eu în rândurile de mai sus. Sună destul de decent. Bineînţeles că timpul pe care ţi-l rezervaseşi pentru o labă ar fi fost mai bine investit decât în a citi chestiile inutile pe care le scriu.  N-am pretenţii să mă pupiîncur, deci tre să recunoaştem că timpul la baie ar fi fost mai bine intenţionat.

Am încercat să scriu o chestie despre mine, dar am renunţat la idee că ar fi ieşit ceva ghei şi nu mă pricep la labe d-astea.

Lege: N-o să-mi fac niciodată blog pe tumblr. Oricât de rău aş ajunge.

Pentru alte căcaturi despre mine:
facebook: https://www.facebook.com/florina.dramba
e-mail : d.florina96@yahoo.com
ask.fm : http://ask.fm/FlorinaStark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu